07/06/2019

Dashi Dashuria: Sot është koha e duhur për të punuar me forcën tuaj të brendshme dhe të mendoni se si të rivendosni ekuilibrin në jetën tuaj. Është një kohë e mirë për dashurinë! Yjet shpallin mundësi të mëdha në sektorin sentimental për beqarët! Puna: Mundësi të reja pune për ata

Të mësosh të presësh që jeta të ndodhë me ritmin e vet dhe të rrjedhë me të është një nga çelësat thelbësore për të jetuar në paqe, lumturi dhe besim. Megjithatë, në disa situata, mund të jetë shumë e vështirë të përmbajmë dëshirën tonë për të nxituar gjërat dhe të

Nga James Holland Përvjetorët, janë momente të dobishme për t’u ndalur dhe reflektuar. Por për 75-vjetorin e D-Day, zbarkimin e trupave aleate në Normandi në Francën e Veriut, si dhe fushatën që e pasoi deri në çlirimin e vendit dhe me pas gjithë Evropës, është njëherazi një mundësi për të

Nga Donald Trump* Jemi mbledhur këtu në Altarin e Lirisë. Në këto brigje, në këtë datë, plot 75 vjet më parë, 10.000 burra derdhnin gjakun e tyre dhe mijëra prej tyre flijuan jetën e tyre, për vëllezërit, vendet e tyre, për mbijetesën e lirisë. Sot, kujtojmë ata që ranë, dhe

Nga Frank Wisner, Cameron Munter, Marko Prelec Shihni Ballkanin Perëndimor! Siç e tregoi edhe samiti i fundit në Berlin, udhëheqësit e Francës dhe Gjermanisë, po e kuptojnë se duhet të përqëndrohen në zgjidhjet reale të problemeve të Ballkanit Perëndimor. Vizioni i “Evropës si një e tërë, e lirë dhe në

Qepët e njoma janë shumë të ushqyeshme dhe të pasura me vitamina dhe minerale të cilat ndihmojnë në parandalimin e shumë sëmundjeve. Ato janë edhe burim i mirë i vitaminave A, K dhe C, derisa mineralet përmbajnë mjaft fosfor, kalium dhe kalcium. Për shkak të përmbajtjes anti-baktere mbrojnë trupin nga