06/06/2019

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: LUANI Falë Venusit dhe Plutonit pasioni do rindizet flakë për ju gjatë kësaj dite. Do jeni shumë të kujdesshëm edhe me fjalët edhe me veprimet. Nëse keni një lidhje komunikimi do mbizotërojë gjatë gjithë kohës. Nuk do ju dalin

Njihuni me parashikimin e astrologut italian Paolo Fox, për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje. Dashi Jeni duke jetuar një moment rënie, ku jeni të pavendosur lidhur me projektet dhe propozimet e reja. Nuk arrini që të kuptoni se cila situatë

Nga Jamie Kreiner Murgjit mesjetarë, harxhonin shumë kohë për t’u përqendruar. Dhe përqendrimi ishte puna e tyre kryesore gjatë gjithë jetës! Natyrisht, teknologjia e tyre ishte shumë e ndryshme nga e jona. Por ata nuk kishin ndonjë shqetësim për shpërqëndrimin. Ata ankoheshin me shpesh se ishin mbingarkuar me informacion, dhe

Nga Joe Minihane Pasi del nga platforma e mrekullueshme e St Pancras, treni i linjës Eurostar kalon nëpër tunele drejt pjesës rurale të Kentit, ku të jep mundësinë të ndjesh kënaqësinë e një udhëtimi me tren nga Londra në Evropën kontinentale. Kjo fillon që nga lehtësia e kontrollit në stacionin

Nga Jamal Sanad Al Suëaidi ISIS mund të kenë pësuar rënie në nivelin organizativ, me të ashtuquajturin “Kalifat” të shpallur në vitin 2014, që është shpërbërë ne vetëm xhepa të vegjël territoresh të izoluara në Irak dhe Siri. Megjithatë, një fazë post-ISIS, mund të përbëjë ndoshta një kërcënim më të

Nga Ginger Hervey Kur 2 shkencëtarë austriakë zbuluan vitin e kaluar, se ka të ngjarë që shumica e njerëzve të ketë plastikë brenda trupit të tyre, kjo nuk ndodhi për shkak se ata kishin shpikur disa metoda shkencore të reja dhe të ndërlikuara. Por vetëm se ata ishin të parët