05/06/2019

Dashi Ditë me shumë aksion do jetë kjo e sotmja për ju kështu që përfitoni sa më shumë. Nëse keni një lidhje shfrytëzojeni sa të mundeni çdo moment për t’ia shprehur edhe më tepër ndjenjat partnerit tuaj. Marrëdhënia në çift do jetë e jashtëzakonshme. Ju beqarët edhe pse do bëni

Nga Jonathan Pevsner Përgjatë shekujve, çdo brez e ka interpretuar Leonardo da Vinçin (1452-1519), duke e cilësuar si tejet modern. Në 500 vjetorin e vdekjes së tij (2 maj 2019), mund të shqyrtojmë domethënien që ka Leonardo në epokën tonë. Natyra jonë bazike si qenie njerëzore, nuk ka ndryshuar në

Nga Irvin Stecer Kapitalizmi është në krizë. Kush e thotë këtë? Berni Sanders, një senator i bardhë 77-vjeçar nga Vermonti rural, një shtet që krijoi një sistem të kujdesit shëndetësor me një pagues të vetëm, dhe pastaj e braktisi atë, pasi kërkonte një rritje të papërballueshme të taksave. Aleksandra Okasio-Kortez,

Sipas disa studimeve shkencore, njerëzit më inteligjentë kanë lindur në shtator. Nuk e besoni? Lexoni çfarë thotë shkenca. Megjithëse edukimi dhe zakonet që disa njerëz kanë, mund t’i udhëzojnë në rrugën e suksesit dhe të inteligjencës, ka faktorë të tjerë të dhuruar në kohën e lindjes, që mund të përcaktojnë

Jennifer Lopez njihet si ikona e bukurisë së përjetshme, sepse sa më shumë kalojnë vitet aq më shumë ajo rinohet. Këtë vit Jennifer feston 50-vjetorin e lindjes dhe nga dalja e saj e fundit publike e kemi të vështirë ta besojmë këtë gjë. Mbrëmjen e djeshme ajo ishte e pranishme

Shtëpia është vendi ku kalojmë shumicën e kohës tonë , është një reflektim i shpirtit tonë dhe ndjenjave tona dhe për këtë arsye duhet të transmetojë qetësi dhe duhet të na bëjë të ndihemi në paqe me veten tonë. Ndoshta jo të gjithë e dinë se, sipas disa besimeve, ka