03/06/2019

Nga Emma Graham-Harrison Dublin- Më shumë se 3 vite më parë, shefi ekzekutiv i Facebook, Mark Zukerberg, e hodhi poshtë si “të çmendur”, idenë se lajmi i rremë në platformën e tij, mund të kishte ndikuar në zgjedhjen e Donald Trumpit si president i SHBA-së. Sot, kompania e tij e

Nga Elif Shafak Unë e kam kaluar një pjesë të fëmijërisë sime në Ankara, dhe pjesën tjetër në Madrid. Komunikimi midis Spanjës dhe Turqisë në fillim të viteve 1980, ishte një përvojë e çuditshme. Spanja kishte vetëm pak vite që ishte rikthyer në demokraci, pas viteve të gjata të diktaturës,

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: LUANI Gjatë kësaj dite do largoni çdo kufizim dhe do bëni atë që dëshironi. Nëse jeni në një lidhje, do i konkretizoni projektet e hershme dhe do ndiheni shumë herë më mirë. Duke qëndruar më tepër kohë me partnerin

Dashi Gjatë kësaj dite duhet të tregoheni më të kujdesshëm dhe nuk duhet të nxitoheni kur të flisni. Nëse keni një lidhje yjet nuk do kujdesen aq sa duhet për jetën tuaj dhe në disa momente mundet të keni edhe probleme të vogla me partnerin. Mundohuni të mos e teproni

Gëzimi juaj i të jetuarit Po, midis fuqisë, konkurrueshmërisë dhe energjisë, ajo që tërheq më shumë të tjerët është gëzimi i jetesës që duket se përcjell me mënyrat e tua të të bërit të gjërave. Qëndrimi juaj gjithmonë në veprim dhe entuziazmi që vendosni në çdo gjë të re që

Nga Steve Taylor Ndonjëherë na duket sikur jeta po ecën shumë shpejt. Kur jemi fëmijë, koha kalon më ngadalë, me udhëtime të pafundme me makinë, dhe pushime verore që duket se zgjasin në përjetësi. Por, kur rritemi, koha duket sikur përshpejtohet me një ritëm të frikshëm, me Krishtlindjet dhe ditëlindjet