02/06/2019

Nga Amitai Etzioni Mençuria konvencionale, ndalet në mënyrë korrekte tek rritja e skeptikëve evropianë, të cilët kundërshtuan integrimin gjithnjë e më të madh të 28 vendeve anëtare të Bashkimit Evropian në një komunitet. Këta skeptikë, përfshijnë partitë e krahut të djathtë dhe populistët. Euroskeptikët fajësohen për Brexit, ndërsa kanë shkaktuar

Horoskopi do t’ju zbulojë atë që gjithmonë keni dëshiruar ta dini. Cilat janë ato shenja të Zodiakut vërtet të rrezikshme për zemrën e brishtë të një femre? DASHI Gjithmonë kërkon raste në jetë, posaçërisht rastet në të cilat mund të tregohet sa është i rrezikshëm. Ndonjëherë është impulsiv dhe shpirtkeq