01/06/2019

Miu-1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Ne planin sentimental nuk do bëni gabime dhe gjithçka do ju ece me se miri këtë muaj. Do i përkushtoheni edhe me shume vetes dhe do e joshni me delikatese partnerin. Beqaret le ta provojnë njëherë fatin sepse edhe mund

Nga Jeva Lange Kur u pyet në vitin 1923, pse dikush do të përpiqej të ngjitej në majën e malit Everest, alpinisti anglez Xhorxh Mallori, shqiptoi 3 fjalë të pavdekshme: ”Sepse është atje!”. Për dekada të tëra, sfida e paraqitur nga ekzistenca e Everestit si maja më e lartë e