Home»Zodiak»Yjet tregojnë çfarë nënash jeni

Yjet tregojnë çfarë nënash jeni

Dashi – Jeni një grua e fortë dhe nuk jeni e fiksuar të bëheni nënë. Megjithatë, ndodh që, në një moment të caktuar në jetën tuaj, vendosni të lindni një fëmijë në imazhin dhe ngjashmërinë tuaj. Ideja e të pasurit për të edukuar dhe për të ngritur një burrë të vogël apo një grua të vogël ju ngacmon. Së shpejti do të bëhesh një nënë autoritare, por në të njëjtën kohë nuk do të mbytesh në stres. Gjithmonë merrni në mbrojtje fëmijët tuaj, edhe kur e dini se ata e kanë gabim.

Demi – Zakonisht ju keni një karrierë të shkëlqyer dhe një mënyrë jetese të këndshme. Të bëhesh një nënë mund të jetë një vlerë e shtuar për t’u ndier e përmbushur. Si një nënë ju jeni shumë mbrojtëse dhe përpiqeni të mos i lini fëmijët tuaj të humbasin asgjë që u nevojitet. Fryma amë e natyrshme tek juve, ju bën shumë të dashur edhe ndaj fëmijëve të një mikeje, të afërme ose të dashur. Fëmijët tuaj ju konsiderojnë një pikë të caktuar në jetën e tyre, një burim të madh sigurie dhe dashurie.

Binjakët – Si një bijë e përjetshme ashtu siç jeni, amësia mund të përjetohet nga ju shumë lehtë, sikur të ishte një lojë. Ideja për të luajtur me fëmijët është emocionuese për ju, por kur rriten disa vështirësi mund të lindin, sepse ju e kuptoni se keni një përgjegjësi të madhe dhe, nëse ata kanë një karakter të ngjashëm me tuajin, përplasja është e pashmangshme. Ju nuk jeni një nënë ndërhyrëse dhe i lini ata të lirë të bëjnë gabime, sepse duket si mënyra më e mirë për t’u mësuar atyre diçka të dobishme.

Gaforrja – Duke pasur fëmijë dhe një familje të madhe mund të jetë një përparësi në jetën tuaj. Që kur keni qenë fëmijë keni ëndërruare për të sjellë fëmijë të vegjël në botë, për t’u kujdesur me ëmbëlsi dhe shumë dashuri. Edhe kur nuk keni një partner të caktuar ende, shpenzoni orë duke menduar për emrat që mund t’i vini. Ju jeni një nënë, shumë e pranishme, e besueshme, mbrojtëse, edhe si të rritur, fëmijët tuaj shpenzojnë shumicën e kohës së tyre me ju, madje edhe në kurriz të partnerëve të tyre.

Luani – Ju jeni një grua shumë egocentrike dhe dëshira për të qenë nënë nuk është gjithmonë një prioritet në jetën tuaj. Kur të mbërrijë megjithatë, nuk shihni asgjë tjetër: fëmijët tuaj bëhen si diella të vegjël që ndriçojnë ditët tuaja. I trajtoni ata sikur të ishin princa apo princesha të vogla, për t’u përqafuar dhe për t’u shfaqur në publik. Por që të vegjël, ju mund t’i bëni ato shumë konkurrues. Për ju, në të vërtetë, ata janë dhe do të jenë gjithmonë më të bukurit, të mirët, të zgjuarit, të talentuarit dhe të guximshmit në të gjithë universin.

Virgjerësha – Zgjedhja për t’u bërë një nënë për ju mund të lindë pasi të mendoni me kujdes për argumentat pro dhe kundër. Në të vërtetë, para se të keni një fëmijë, është e rëndësishme që ju të keni arritur stabilitetin ekonomik (ose të jeni e sigurt se babai i fëmijës mund të përballojë çdo shpenzim shtesë). Ju jeni një nënë e kujdesshme dhe e vëmendshme. Edhe pse nuk jeni ndër më të dashurat e Zodiakut, fëmijët tuaj e dinë se mund të mbështeten tek ju në çdo kohë. Ju gjithmonë keni një zgjidhje për çdo problem.

Peshorja – Nëna mund të jetë një hap i rëndësishëm për ju që të rriteni dhe të piqni marrëdhënien me partnerin tuaj. Nuk mendoni se të qenit grua është sinonim me të qenit një nënë, por kur bëheni grua përpiqeni t’i kushtoni vëmendje edukimit dhe rritjes së tyre. U mësoni atyre disiplinën dhe ndjenjën e drejtësisë. Një nga karakteristikat tuaja kryesore është sigurisht se gjithmonë dëshironi të përditësoheni për gjendjen e tyre sentimentale, veçanërisht kur janë në moshë të martesës.

Akrepi – Në një farë mënyre, të qënit nënë ndonjëherë ju frikëson, sepse ju e konsideroni atë një ngjarje që duhet marrë shumë seriozisht dhe doni të ndiheni të gatshme për t’u përballur me maturi dhe mençuri. Është pjesë e juaja që duhet të eksplorohet me kujdes dhe me përpikmëri. Si nënë ju jeni shumë e dashur, por gjithashtu shumë kërkuese. Ju gjithmonë dëshironi të informoheni për gjithçka që mendojnë fëmijët tuaj. Ndonjëherë ju nuk e kuptoni se ju pushtoni privatësinë e tyre.

Shigjetari – Ju jeni një grua në lëvizje dhe mendoni se të bërit nënë do t’ju kufizojë mundësitë për të punuar. Kjo është pjesërisht e drejtë dhe kjo është arsyeja pse ju ndonjëherë tentoni ta shtyni këtë moment (i cili nuk është një hap i nevojshëm për rritjen tuaj shpirtërore). Në realitet, megjithatë, as amësia nuk mund të bllokojë ju dhe fëmijët tuaj janë të destinuar të udhëtojnë me ju dhe të eksplorojnë botën që në moshë të re. Ju jeni një nënë e dashur dhe doni që fëmijët tuaj të mësojnë të gëzojnë dhuratën e jetës.

Bricjapi – Për një grua si ju, amësia mund të përfaqësojë një pengesë për karrierën tuaj dhe kjo është arsyeja pse shpenzoni kaq shumë kohë për të vendosur për të sjellë fëmijë në jetë. Ju jeni një nënë shumë autoritare. Keni rregulla dhe prisni që fëmijët tuaj t’i respektojnë, edhe në moshë të hershme. Edhe pse nuk jeni shumë e aftë të tregoni emocionet tuaja me fjalë ose gjeste të dashura, fëmijët tuaj e dinë se gjithmonë mund të mbështeten tek ju dhe në këshillat tuaja të mençura.

Ujori – Ju jeni një grua e pavarur dhe ajo që ju frikëson më shumë në lidhje me amësinë është fakti që ju jeni përgjithmonë e lidhur jo aq shumë me fëmijët tuaj sa me partnerin. Të bërit nënë sjell një ndjenjë të madhe përgjegjësie që shpesh e mbani të fshehur nga të gjithë. Megjithatë, mungesa e autoritetit tuaj ndonjëherë i lë fëmijët e shpërqëndruar, ata ju shohin si një figurë miqësore dhe jo si një udhërrëfyese. Ju jeni një shembull i mirë i lirisë!

Peshqit – Nëna është për ju një mënyrë romantike. Por ju nuk e kuptoni rëndësinë e një fëmije derisa ta shihni atë në krahët tuaj, të vogël dhe të pafuqishëm. Ju jeni një nënë mbrojtëse, e butë, e kujdesshme dhe e dobishme. Ndjenja juaj e fortë e përgjegjësisë ju çon që të shqetësoheni shumë për fëmijët tuaj, madje edhe kur janë të rritur.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *