Home»Zodiak»Tre shenja të Horoskopit, që shpenzojnë më shumë se sa kanë

Tre shenja të Horoskopit, që shpenzojnë më shumë se sa kanë

Dashi

Shpenzon paratë me impulsivitet. Dashi është në gjendje të shpenzojë shuma të mëdha parash në atë që duan, edhe kur ata nuk mund ta përballojnë. Duke qenë impulsivë, ata rrallë mendojnë para se të shpenzojnë, por rrallë pendohen. Edhe pse ata mund të bëjnë një plan kursimi, ata i përmbahen për një kohë të shkurtër dhe zakonisht jetojnë përtej mundësive të tyre.

Luani

Shpërdoruesi më i keq. Luanët e duan luksin: shpenzojnë para jo vetëm për vete por edhe për ata që janë pranë tyre. Shpesh shpenzojnë para që nuk i kanë; ata huazojnë, por ata janë të mirë në gjetjen e mundësive për të fituar para shtesë. Edhe nëse fitimet e tyre janë më të ulëta se mesatarja, nuk e kupton; ata do të përdorin kartat e kreditit për të ruajtur iluzionin e jetesës së sërës së lartë.

Peshorja

Shpenzimi është vesi i tyre. Shpenzimi i parave është sfidë e madhe për Peshoren, shpesh herë humbasin mendjen dhe shpenzojnë më shumë nga sa kanë. Bien shpesh brenda për gjërat më të kushtueshme, që nga makinat tek celularët dhe marrin atë që duan, edhe nëse kjo nënkupton që duhet të kursejnë për disa muaj.

 

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *