May 2019

Për të zbuluar se çfarë na fshehin njerëzit përreth nesh, Horoskopi dhe Yjet tregojnë se cilat janë skeletet në dollapin e secilës prej shenjave të zodiakut! Është e kotë ta mohosh se të gjithë kemi skelete në dollap dhe nganjëherë mund të kemi frikë edhe se do të zbulohen. Nuk

Sado që mund të duket shumë larg prej gjërave që na kanë mësuar, ndonjëherë, të mos reagosh është zgjidhja më e mirë për kapërcimin e një pengese. Në bëhet fjalë për të pranuar pasivisht realitetin, por më shumë analizim i një problemi, një vëzhgim i tij që mund të shpjerë

Nga Claudio Belotti Si të kemi një udhëheqës ose lider të mirë në biznes I përmbajtur (në entuziazëm), kreativ (për zgjidhjen e problemeve), i përgjegjshëm (unë jam në gjendje të jap përgjigje). Këto janë disa kërkesa ose kushte për një lider të mirë. Ju mund të udhëhiqni kolegë të tjerë,

Çfarë do të thotë të jesh bujare? Sipas fjalorit, bujaria tregon altruizmin, gatishmërinë për të falur, fisnikërinë e shpirtit. Por kur është kthyer në një sakrificë të vërtetë? Njerëzit që japin shumë, madje pa marrë asgjë në këmbim, janë sigurisht bujarë. Një cilësi shumë e rëndësishme, e cila karakterizon disa

Ka dashuri që nuk harrohen kurrë, kujtime të së kaluarës që kthehen të shfaqen në momente të papritura, dhe që na shqetësojnë, na trishtojnë ose na bëjnë nostalgjikë. Megjithëse kthimi në kujtesë mund të jetë i bukur herë pas here, ne nuk duhet të kapemi shumë, duke idealizuar njerëz, të

Kur një martesë nuk shkon mirë, rikthimi i saj në rrugën e duhur nuk është i lehtë, sidomos nëse adoptoni sjellje tepër armiqësore ndaj partnerit. Natyrisht, gratë e sotme, duke pasur parasysh trashëgiminë e paraardhëseve të tyre, të cilat shpesh zgjidhnin familjen sepse duhej ta bënin këtë, dëshirojnë që të