Home»Magazine»“Elizabeta II”, një histori enigmatike dhe intime e hap pas hapi

“Elizabeta II”, një histori enigmatike dhe intime e hap pas hapi

Në biografinë e Paola Calvetti, mbretërimi i gjatë i sovranes britanike dhe marrëdhënia e saj me lenten e kamerës

Faqe për t’u shfletuar me vëmendje dhe pasion ato të biografisë “Elizabeta II Portret i Mbretëreshës”. Eshtë profili personal, intim dhe mbi të gjitha i panjohur, i sovranes, ndër më jetëgjatat në histori.

Kështu, midis dashurisë për Filipin dhe marrëdhënieve komplekse me anëtarët e familjes mbretërore, midis thashethemeve dhe historive të çuditshme, autorja, gazetari Paola Calvetti, përmes anekdotave dhe historive të parrëfyera, tregon të vërtetën e një gruaje që gjithmonë pret të jetojë, për t’u kuptuar dhe dashur.

Në një portret rigoroz, për herë të parë Calvetti sjell një grua dhe simbol, duke e bërë sovranen britanike pak më pak të largët dhe, nga protagonistët e tregimit, më të dashur.

Dhe na shfaqet Elizabeta, e trembur dhe e ndrojtur, e cila, duke pranuar fatin e saj dhe mbrojtjen e pasionuar të kurorës, bëri arsyetimin e saj të lartë për të jetuar. Me një përjashtim: fotografinë, e cila e shoqëroi atë në sundimin e saj të gjatë dhe në ikonografinë e shekullit.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *