30/05/2019

Ky është horoskopi për ditën e premte, 31 maj 2019 Dashi Gjatë kësaj dite nuk do të mungojnë kënaqësitë për shumë çifte. Dikush do të kurorëzojë një ëndërr dashurie, ndërsa të tjerë do të marrin lajme për zgjerimin e familjes. Për ata që janë vetëm, nuk do të mungojnë argëtimet,

Fiqtë, të thatë dhe të freskët kanë efekt laksativ në organizëm sepse janë shumë të pasur me fibër dietike. Foto: Flickr Në shumë vende bregdetare të zonës së Mesdheut, njerëzit betohen për të mirat që vijnë nga një kurë e thjeshtë dhe shumë e shëndetshme. Bëhet fjalë për përzierjen e

Për të zbuluar se çfarë na fshehin njerëzit përreth nesh, Horoskopi dhe Yjet tregojnë se cilat janë skeletet në dollapin e secilës prej shenjave të zodiakut! Është e kotë ta mohosh se të gjithë kemi skelete në dollap dhe nganjëherë mund të kemi frikë edhe se do të zbulohen. Nuk

Sado që mund të duket shumë larg prej gjërave që na kanë mësuar, ndonjëherë, të mos reagosh është zgjidhja më e mirë për kapërcimin e një pengese. Në bëhet fjalë për të pranuar pasivisht realitetin, por më shumë analizim i një problemi, një vëzhgim i tij që mund të shpjerë

Nga Claudio Belotti Si të kemi një udhëheqës ose lider të mirë në biznes I përmbajtur (në entuziazëm), kreativ (për zgjidhjen e problemeve), i përgjegjshëm (unë jam në gjendje të jap përgjigje). Këto janë disa kërkesa ose kushte për një lider të mirë. Ju mund të udhëhiqni kolegë të tjerë,

Çfarë do të thotë të jesh bujare? Sipas fjalorit, bujaria tregon altruizmin, gatishmërinë për të falur, fisnikërinë e shpirtit. Por kur është kthyer në një sakrificë të vërtetë? Njerëzit që japin shumë, madje pa marrë asgjë në këmbim, janë sigurisht bujarë. Një cilësi shumë e rëndësishme, e cila karakterizon disa