29/05/2019

Çfarë është populizmi? Përgjigjja, ndryshon në varësi se kujt i drejtohet pyetja, një historiani apo një politogu, ndërsa për politikanët, në varësi të faktit nëse ata janë të kënaqur apo të fyer nga etiketimi si “populistë”.  Për historianët, populizmi lindi fillimisht në Rusi në gjysmën e dytë të shekullit XIX.

Plakja është një pjesë e jetës dhe nuk mund të shmanget. Gjithsesi, ushqimet qe ju konsumoni ndihmojnë që këtë fazë të jetës ta kaloni sa më shëndetshëm. Por, cilat janë disa nga ushqimet që ju ndihmojnë të dukeni më të rinj? Vaj ulliri ekstra i virgjër: Vaji i ullirit është

Dashi Saturni do ju bëjë më të mençur dhe më të organizuar gjatë kësaj dite. Do e dini çfarë të kërkoni dhe do e gjeni rrugën për t’ia dalë. Nëse keni një lidhje, marrëdhënia juaj me partnerin ka për të qenë shumë më e mirë. Nuk do jeni aspak posesivë