29/05/2019

Ky është horoskopi për ditën e enjte, 30 maj 2019. Dashi Gjatë këtyre ditëve po merrni sinjale të mira nga yjet, por problemi është se çdo gjë që bëni, mund të mos ketë të ardhme. Për një kohë të gjatë keni qëndruar në vend dhe keni jetuar me frikë. Pikërisht

A mund të përcaktojë shenja e horoskopit të ardhmen tonë? A varet suksesi jonë financiar pikërisht nga kjo gjë? Kjo nuk mund të thuhet me siguri, por një studim ka zbuluar se cilës shenje horoskopi i përkasin njerëzit më të pasur në botë. Në studim u morën në analizë 4

  Lindja është një moment i gëzimit, në të cilin ndihet rrjedha e jetës … Zemra që rreh, mushkëritë që fillojnë të marrin frymë … Një moment unik, që shënon gjithë ekzistencën tonë, edhe pse nuk e kujtojmë atë. Kujtimet e momenteve të para të jetës nuk na përkasin, përveçse

Të gjithë e duan atë, të gjithë flasin për të, “Fuqia magjike e riorganizimit” nga Marie Kondo ka pushtuar të gjithë botën. Tani është bërë një bestseller me mbi 4 milion kopje të shitura, të përkthyera në gjuhët kryesore të botës dhe madje të botuar në më shumë se 30

Nga Stephanie Pappas Njerëzit e moshuar që kanë një rënie të ndjeshme të ndjesisë së nuhatjes, kanë më shumë gjasa të vdesin brenda 10 vitesh nga momenti i diagnostikimit, se sa ata që mbeten me një shqisë të mprehtë të nuhajtjes. Në një studim të ri, njerëzit e moshuar me

Dieta ketogjenike funksionon nëpërmjet eliminimit të glukozës, si çdo dietë e ulët karbohidrate. Trupi normalisht përdor glukozën për të krijuar energji, ndërkohë që ndoshta përdorni në një dietë të lartë në karbohidrate. Trupi fillon shkrirjen e yndyrës së ruajtur kur glukoza nuk po ofrohet nga burimet ushqimore. Kjo gjendje e