28/05/2019

Do të vijë një ditë kur, gjatë një darke, do të shikoni përreth dhe do të kuptoni se gjithçka që dëshironi është mu aty, rreth asaj tavoline. Jeta është një garë kundër kohës, një kërkim shterues për diçka që është gjithmonë më e mirë: puna e përsosur, shtëpia e ëndrrave,

Të ballafaquar me një ekzistencë që shpesh kërkon përballje me ngjarje të pakëndshme dhe të dhimbshme, njeriu ishte në gjendje të zhvillonte një armë psikologjike me fuqi të spikatur: elasticitetin, ose aftësinë vetëshëruese. Resilienca tregon një seri komplekse mekanizmash që mendja njerëzore mund të vendosë me qëllim që të lejojë

Kemi nevojë vetëm për një shikim dhe për të formuar një ide të një personi, ndërkohë që duhet një kohë e gjatë për ta ndryshuar atë Një e dhjeta e sekondës: kjo është koha që kalojmë për të krijuar një ide të personit para nesh. Në vend të kësaj, duhet

Me sezonin veror, dëshira për të ngrënë fruta të freskëta rritet: kënaqeni atë me këtë fruta të shijshme tropikale Ngjyra dhe pamja që menjëherë japin gëzim, ananasi është padyshim një nga frutat më të dashur dhe të vlerësuar. I përsosur për mëngjes, i shkëlqyer në fund të një vakti dhe

Lehtësimi i dhimbjeve të muskujve dhe kockave me fletë alumini. Ja se si të bëhet Sot ne duam të flasim për një trajtim shumë të veçantë për kockat dhe dhimbjet e muskujve. Sigurisht ndryshe nga shumë të tjerë, përdoret një fletë alumini. Në fakt, ata që e kanë provuar tashmë,

Nga Lisa C.Walsh, Julia K Boehm, Sonja Lyubomirsky Puno shumë, bëhu i suksesshëm, atëherë do të jesh i lumtur. Të paktën, kjo është ajo që shumë prej nesh kanë mësuar nga prindërit, mësuesit dhe bashkëmoshatarët tanë. Ideja që ne duhet të jemi të suksesshëm për të qenë të lumtur, përmendet