27/05/2019

Dashi Ndiqni instinktin gjatë kësaj dite dhe nuk keni për të dalë të humbur. Këshillat e të tjerëve dëgjojini, por në fund vendosni vetë. Për ju të dashuruar çdo moment do jetë me fat dhe i mbushur me çaste të këndshme. Nuk do ndiheni keq për asnjë moment, përkundrazi buzëqeshja

Një marrëdhënie e mirë me veten është mjeti i parë për të ndërtuar marrëdhënie pozitive Kur ishim fëmijë, lavdërimet dhe inkurajimi i prindërve tanë ishin shumë të rëndësishëm në ndërtimin e një imazhi pozitiv për veten tonë. Si të rritur, kjo përkrahje e pakushtëzuar shpesh dështon: varet nga ne që

Fshihni flokët e bardhë me lëvozhgën e patates! Herët a vonë të gjithë fillojnë të kenë flokë të bardhë. Flokët e para të bardha fillojnë zakonisht të shfaqen pas moshës njëzetvjeçare, por më fatlumet mund të fillojnë t’i shohin ato shumë më vonë. Fakti është se, kur të shfaqen, do

Kjo është diçka që të gjithë duhet të provojnë! Shih se çfarë mund të bëjë limoni! Ne tashmë e dimë se limonat janë të shkëlqyer për shumë gjëra, si dhe për të bërë pije të thjeshta. Por kjo ishte me të vërtetë një surprizë! Vitaminat shtohen Nëse vërtet mund të

Nga Karli Silver Roberto Saviano, është dëshmia e gjallë se gazetaria është shpesh një nga profesionet më pak të vlerësuara, dhe më të rrezikshme në botë. Gazetari italian u bë i famshëm në vitin 2006, kur në moshën 26-vjeçare, botoi librin e tij “Gomorrah”, që ekspozoi krimet e organizatës kriminale

Nga Rajan Heth Sa zgjedhje të çuditshme! Kandidatët për postet më të larta drejtuese të BE-së, nuk ishin në fletën e votimit, dhe në disa raste nuk u shfaqën në debatet e mëdha. Shumica e liderëve kombëtarë, qëndruan larg procesit. Kontinenti është i ndarë në 9 drejtime, me grupe partiake