26/05/2019

Dashi Do hezitoni të hidhni hapa gjatë kësaj dite dhe gjërat nuk do ju ecin ashtu si i kishit ëndërruar. Ju të dashuruarit duhet të gjeni mënyrat e duhura për t’i shprehur edhe më tepër ndjenjat sot sepse duke mos e bërë këtë gjë do lini shtigje që partneri të

Çfarë është faji dhe pse e ndiejmë? Pse disa njerëz fajësojnë të tjerët dhe si t’i njohim këto teknika mashtruese të manipulimit psikologjik? Këto janë disa pyetje themelore për t’u bërë kur ndihemi që po biem poshtë nën peshën e atyre ndjenjave të fajit, që me të vërtetë nuk na

Osho Rajneesh (Indi, 1931-1990) ishte, para se të bëhej një mësues shpirtëror mbarëbotëror, një profesor i filozofisë. Tashmë në moshë të re ai ishte i njohur për inteligjencën e tij akute dhe natyrën e tij rebele dhe provokative: ai hodhi poshtë fetë që i mbanin njerëzit në një gjendje nënshtrimi

Sezoni i bukur po vjen dhe me të deti dhe kostumet e banjes. A jeni gati për provën e rrobave të banjës? Nëse jeni ende duke u përpjekur për të rifituar peshën tuaj dhe për të hequr yndyrën e tepërt nga stomaku dhe kofshët atëherë ka një ilaç për ju!

Një nënë mund të jetë kështu vetëm nëse ndjen para së gjithash se është një grua. Shpesh ndodh të humbasë, sidomos kur njeriu bëhet për herë të parë nënë, përvoja e të qenit gjithashtu femër dhe kjo çon në një mungesë qetësie, konfuzion dhe trishtim. Të jesh në gjendje të

  “Nëqoftëse euro dështon, Europa dështon”, ka thënë Angela Merkel. “Dhe praktikisht, dështimi i projektit europian është tani një mundësi konkrete”, shkruan Profesor Guido Montani i Universitetit të Padova. Po, ama natyra e thellë strukturore e krizës dhe kërcënimi shoqërues i perceptuar ndaj interesave gjermane dhe të euro – elitave