25/05/2019

Metju J.Koneli, profesor i historisë në Universitetin e Kolumbias: Që nga koha e Tomas Maltusit, njerëzit e shqetësuar rreth mbipopullimit, kanë pyetur nëse ka mjaftueshëm ushqim për të gjithë. Lajmi i mirë është se po, ka shumë ushqim. Në fakt, mesatarisht, konsumi kalorik ka qenë në rritje për dekada të

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: LUANI Sot do jeni folës të shkëlqyer dhe të gjithë do kenë dëshirë t’iu dëgjojnë. Do jeni këshilla, por disa do i ndriçoni të pranojnë edhe disa gabime. Nëse keni një lidhje do jetë një ditë mjaft premtuese kjo

Dashi Dita e sotme nuk ka për të qenë aq e mirë sa ju e keni ëndërruar. Ne mbrëmje mund t’iu ndodhin edhe probleme. Sektori profesional do jetë më i trazuari. Nëse keni një lidhje mundohuni gjithë kohës të jeni tolerantë dhe të mos e kundërshtoni partnerin për gjithçka. Po

“Femra – nuk mund t’ia dilni me ta, por nuk mundeni as pa ta!”, ka shkruar filozofi, teologu dhe shkrimtari Erazmo Roterdamski Psikiatri dhe psiko-analisti Sigmund Freud ka “pranuar”: Pyetje e madhe së cilës kurrë nuk i është gjetur përgjigjja dhe së cilës edhe unë nuk kam qenë i zoti