24/05/2019

Nga Manuel Muniz Ajo që fshihet pas konfliktit tregtar të administratës Trump me Kinën, është frika e qëndrueshme se Shtetet e Bashkuara, mund të humbasin avantazhin e tyre në garën globale të teknologjisë. Dhe nuk është vetëm Trumpi. Në qarqet amerikane të politikëbërjes, politika e Kinës “Made in China 2025”