23/05/2019

Kur flitet për lidhjet, padyshim flitet edhe për xhelozinë. Madje thuhet se ku ka xhelozi, ka dashuri. Por, duket se disa shenja e teprojnë. Kur ti dhe ai nisët të dilni fillimisht donit të rrinit gjithë kohës me njëri-tjetrin apo jo? Të darkonit bashkë, një xhiro nëpër qytet me duar

DASHI Dy ditë interesante po vijnë: ju mund të fitoni një sfidë ose të rishikoni një histori dashurie. Udhëtimet kanë rëndësinë e tyre falë Diellit dhe Mërkurit në aspektin e mirë. Ju dëshironi të bëni gjëra të reja dhe mund të merrni edhe një propozim. Bizneset dhe marrëdhëniet e reja

Tensionet mes SHBA-ve dhe Iranit janë përshkallëzuar kohët e fundit, pasi presidenti amerikan Donald Trump nxiti sanksione ekonomike dhe presion ushtarak mbi rivalin e tij. Marrëdhëniet e paqëndrueshme mes dy vendeve nuk janë gjë e re. Marrëveshja, e njohur edhe si Plani i Përbashkët i Përbashkët i Veprimit, u miratua

Hulumtuesit kanë zbuluar se spyware, një term anglisht për softuer spiunazhi, mund të instalohet në pajisjet Android dhe iOS me vetëm një telefonatë nëpërmjet WhatsApp. ‘Infeksioni’, shpjegojnë hulumtuesit, ndodh edhe nëse objektivi nuk i përgjigjet thirrjes. Për të kuptuar nëse i jeni nënshtruar një mase survejimi përmes të njëjtit lloj

Hëna po zvogëlohet progresivisht dhe është shkundur nga tërmetet. Përfundimi doli nga një kërkim i Universitetit të Maryland, SHBA, në bazë të simulimeve të bëra duke përdorur të dhënat e sizmometrave të instaluar në satelit nga misionet Apollo dhe imazhet e marra në 2010-n nga sonda “Lunar Reconnaissance Orbiter” e

Çfarë do të thotë të shohësh orën e njëjtë në mëngjes 6:06 – Do bëj të pamundurën për të fituar dashurinë tënde 07:07 – Dikujt i pëlqen vërtet 08:08 – Padroni/ia e zemrës tënde ka menduar shumë për ty sot 09:09 – Dashuria jote do të vijë 10:10 – Dikush