22/05/2019

Ky është horoskopi për ditën e enjte, 23 maj 2019 Dashi Nuk mund të mohohet fakti se në këtë moment ka disa çështje profesionale të cilat kërkojnë zgjidhje. Hëna do të ketë ndikim negativ gjatë kësaj dite, por kjo nuk do të thotë se nuk do të dilni nga ndonjë

Nuk është kurrë e lehtë për të gjetur vendin tënd në botë dhe atë ndjenjë përkatësie, që na bën të kuptojmë se është koha për të hedhur rrënjë. Ndonjëherë ndodh që të kërkojmë këtë “vend”, pa ndërprerje, madje edhe për një jetë, duke pasur ndjenjën se nuk e gjejmë kurrë

Në jetën e përditshme jetojmë me ëndrra, aspirata, dëshira dhe nevoja. Ndonjëherë edhe të kota, por brenda vetes e dimë se mes të gjithë kësaj ne kemi nevojë edhe për dikë që do të kujdeset për ne në fund. Ne kemi mësuar përmes përvojës se duhet të jemi të parët

Kefiri është një nga super ushqimet më të kërkuara të momentit. Me shijen e tij karakteristike, që vjen pak si e athët, ai është i pasur me probiotikët që kemi dëgjuar kaq shumë. AgroWeb.org ju sjell mënyrën se si ta përgatisni në shtëpi këtë pije plot vlera. Çfarë është Kefiri?

Ndonëse meshkujt nuk mund të jenë gjithnjë romantikë, ata kanë disa gjëra të cilat i bëjnë, por që femrat nuk kanë dijeni. Për shkak se meshkujt duan të duket gjithnjë si gjinia e fortë dhe që nuk u bëjnë përshtypje shumë gjëra, ata preferojnë ta mbajnë të fshehtë vëmendjen që

Pas marrëdhënieve dashurore, karrierës, rolit si nënë, etj duket se horoskopi ka ndikim edhe tek marrëdhënia që krijoni me miqtë. Pak rëndësi ka nëse jeni fanatikë të miqësive të vjetra si vera apo të hapur për t’u dhënë mundësi shoqërive të reja, shpeshherë janë yjet ato që përcaktojnë karakteristikat tuaja