21/05/2019

Ky është horoskopi për ditën e mërkurë, 22 maj 2019 Dashi Kjo fazë e jetës suaj është e rëndësishme për tu rikthyer në lojë. Edhe nëse keni pësuar një rënie, jeni gati që të ringriheni dhe të luftoni. Historitë të cilat nuk kanë shumë kohë që kanë lindur, duhen ndjekur

Dashi Shpenzon paratë me impulsivitet. Dashi është në gjendje të shpenzojë shuma të mëdha parash në atë që duan, edhe kur ata nuk mund ta përballojnë. Duke qenë impulsivë, ata rrallë mendojnë para se të shpenzojnë, por rrallë pendohen. Edhe pse ata mund të bëjnë një plan kursimi, ata i

Në një ditë marrim shumë vendime që ndikojnë në ekzistencën tonë. Mendoni për numrin e zgjedhjeve që bëjmë në një jetë dhe si mund ta ndryshojnë të ardhmen tonë. Ky është pikërisht parimi i Karmas, një filozofi indiane që flet për rëndësinë e fryteve të veprimeve tona dhe si e

Pos që me ta është vështirë të merresh vesh e të bisedosh si me një person të rritur, personat fëmijërorë kanë një varg vetish negative, si egoizmi. Ja cilat shenja të horoskopit janë më fëmijëroret. Dashi Sado që ka dëshirës të paraqitet i fuqishëm e i fortë si shkëmbi, gjë

Një grua mund të jetë vërtet e lumtur, vetëm kur vetëdijësohet, para së gjithsh, se është një grua. Vetëm atëherë mund të jetë e realizuar si nënë, si pjesëtare e shoqërisë dhe si profesioniste. Gjëja kryesore që e bën një grua të fortë dhe tërheqëse, është energjia e saj. Por

Majdanozi përmban minerale si kalçiumi, hekuri dhe sulfuri. Foto: Flickr Majdanozi është një nga bimët mjekësore më të mira për shëndetin e veshkave. Majdanozi i bën ato më të forta dhe parandalon formimin e gurëve. Kjo bimë e shëndetshme i pastron ato në mënyrë natyrale nga toksinat dhe të gjitha