20/05/2019

Shumë sëmundje shfaqin shenja paralajmëruese, ashtu si shumë të tjera na gjejnë të papërgatitur dhe mund të rezultojnë fatale nëse askush nuk na jep ndihmën e parë. Goditja në tru, njohur ndryshe si hemorragjia cerebrale, është një prej tyre. Goditjet në tru janë shkaku i tretë i vdekjeve në SHBA,

Qumështi i bletës është një produkt natyral që ka aftësi të mrekullueshme në uljen e tensionit të gjakut, kolesterolit dhe për shëndetin e mëlçisë. Foto: Flickr Qumështi i bletës është një produkt natyral që ka aftësi të mrekullueshme në uljen e tensionit të gjakut, kolesterolit dhe për shëndetin e mëlçisë.

Nga Arjun Bisen Nga India në Indonezi, dhe deri në Brazil, demokracia është duke u komprometuar nga fushatat e brendshme të dezinformimit në internet, nga ana e partive politike që synojnë të kenë një avantazh paraprak. Institucionet demokratike, nuk kanë qenë në gjendje ta ndalojnë këtë, dhe ua kanë besuar

Dashi Disa projekte të lindura javëve të fundit duhen çuar përpara dhe parashikohet që të sjellin kënaqësi të shumta. Mërkuri do të ketë ndikim të favorshëm në shenjën tuaj dhe nëse ka propozime të cilat duhet ti bëni, është momenti i duhur për ti çuar përpara. Demi Ju kanë zili

Kopshti sekret që të gjithë kemi brenda vetes, duhet të mbrohet me forcë nga ndërhyrjet e jashtme që mund ta dëmtojnë. Sipas filozofisë indiane, janë 6 sekrete që duhet të mbajmë ekskluzivisht për vete, jo për të gënjyer ata që kemi përballë, por për të mbrojtur intimitetin, emocionet dhe brishtësitë

Në besofshi në rrymën fataliste të filozofisë, atëherë jeni me mendimin se fati është i përcaktuar që në lindje e askush nuk mund ta ndryshojë atë ! Nëse besoni se njeriu e bën vetë fatin e tij, atëherë jeni guximtarët që jeni në kërkim të fatit ! Por pavarësisht dy