18/05/2019

DASHI: Marsi do ju tërheqë paksa veshin të lindurve në shenjën e Dashit, pasi po kalojnë shumë pak me familjen dhe miqtë e ngushtë. Është momenti të ngadalësoni hapin në punë dhe t’i kushtoni rëndësi marrëdhënieve personale. DEMI: Energjia e Marsit do t’ju bëjë të ndihen më të fortë se

Ujori- Të lindurit e kësaj shenje e duan pavarësinë. Është e vështirë që këta njerëz të bëjnë kompromise, aq më pak për gjërat e rëndësishme. Ndërhyrjet e të tjerëve, nuk janë aspak të përshtatshme për ta, kështu bëni mirë të mos ndërhyni në zgjedhjet e tjerëve. Virgjëresha- Janë mjeshtër të

Sipas shkencës ata janë me të vërtetë të jashtëzakonshëm Nuk është hera e parë që dëgjojmë se njerëzit mëngjarashë janë me të vërtetë të jashtëzakonshëm! A e dini se shumë studime janë kryer mbi cilësitë e tyre në këtë drejtim? Njerëzit mëngjarashë janë pothuajse 10% të popullsisë botërore dhe mes

Konsumi i ushqimeve të gabuara dhe të papërshtatshme, të varfra në vlera të shëndetëshme, dhe me shumë elementë të pashëndetshëm, shkakton më shumë vdekje se sa pirja e një cigareje, presioni i lartë i gjakut, dhe faktorë të tjerë të rëndësishëm globalë të rrezikut shëndetësor. Çdo vit, një në pesë

Nga Alexander Smoltczyk Në një rast, Fyhrerin e vogël, Duçen, me sa duket e braktisi fuqia. “Ishte si të isha prej druri. Asnjë filje floku në trupin tim, nuk ishte ngritur”- tha Benito Musolini me habi. Maria di Savoia, gruaja e mbretit të fundit italian, Umberto II, kishte bërë absolutisht