18/05/2019

Seria: Njerëzit pak të njohur në histori, por që e ndryshuan mënyrën se si jetojmë çdo ditë Vitold Pilecki, ishte një pjesëtar i rregjimentit të kalorësve në ushtrinë polake. Pasi i shpëtoi kapjes nga gjermanët në vitin 1939, ai iu bashkua rezistencës polake në ilegalitet. Kur rezistenca nisi të shqetësohej,

Variablat e përfshira janë shumë: puna, problemet ekonomike, mosha. Zgjedhja nuk është gjithmonë e lehtë, por mund të gjendet një ekuilibër Për të rritur kushtet e qëndrueshme familjare të punës pritet, ne duam të verifikojmë qëndrueshmërinë e marrëdhënies sonë si çift, duam sigurinë dhe qetësinë e nevojshme për të siguruar

Më tregoni se cilit grup gjaku i përkisni dhe do t’ju tregoj se si ndikon në personalitetin tuaj. Në shumë kultura të botës, veçanërisht në Japoni, mendohet se lloji i gjakut i një personi mund të ndikojë në personalitetin e tij. A jeni kurioz të dini se çfarë thotë për

“E dashur vetja ime, Që kur kam ç’pluhurosur bibliotekën time, fillova të lexoja edhe më shumë. Dhe tani, më ndodh shpesh të ulem jashtë në kopsht për të admiruar peizazhin pa menduar për barërat e këqija për t’u prerë. Tani, shpenzoj shumë me tepër kohë me familjen time në vend

Dashi – Dashi është i fortë dhe trim, është një udhëheqës i natyrshëm, karizmatik dhe magjepsës. Pikërisht për këto arsye puna e përsosur për këtë shenjë është oficer i forcave të armatosura. Ai do të jetë në gjendje të përcjellë entuziazëm te të gjithë. Demi – Demi është konkret, metodik

Dashi Yjet këshillojnë që të kaloni një ditë të bukur relaksi. Gjatë kësaj të diele janë mjaft të favorshme takimet dhe raportet ndërpersonale. Kush ka menduar më shumë për punën kohëve të fundit, do të ketë rikuperim sa i takon jetës private, duke kaluar më shumë kohë me njerëzit që