18/05/2019

Tentativa e opozitës së udhëhequr nga Juan Guaidó për përmbysjen e qeverisë së Maduro ka dështuar përpara se të fillojë Videoja e shpërndarë mëngjesin e 30 prillit dukej se duhej të shënonte një moment historik. Në dritën e vjollctë të mëngjesit dukej një grup njerëzish të armatosur dhe një mjet

Plakja është një proces natyral të cilin njeriu nuk e eviton dot. Foto:Flickr Plakja është një proces natyral të cilin njeriu nuk e eviton dot. Megjithatë, njeriu dhe zgjedhjet e tij mund të ndikojnë në mënyrën e plakjes. Ushqyerja e keqe, duhanpirja, ekspozimi në diell dhe aktiviteti fizik luajnë një

Kur jeton në një botë të shkatërruar nga urrejtja dhe trazirat, është e lehtë të harrohet fakti që planeti ynë është një vend i mahnitshëm. Katedralet, piramidat, Muri e Madh…bota është e mbushur me thesare, të ndërtuara nga njeriu ose natyra. Në listën zyrtare të Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s janë

Seria: Traditat biblike, që janë ndikuar shumë nga kulturat e tjera të lashta Pavarësisht se nuk e thekson asnjëherë në mënyrë specifike datën aktuale të lindjes së Jezusit në Bibël, traditat e krishtera janë bërë shumë të lidhura pas idesë, se figura historike ka lindur më 25 dhjetor. Diskutimi i

Seria: Fiksimet e çuditshme të personazheve të famshëm në histori Uliks Grant, mund të ketë qenë një nga ushtarët më të mire, që kanë pasuar ndonjëherë Shtetet e Bashkuara, plus një politikan tepër zgjuar, që çoi në zgjedhjen e tij presidenti. Por kjo nuk do të thotë se ai nuk

Ndërsa është e vërtetë se sot ka qindra kozmetikë dhe mbrojtës për kujdesin e lëkurës sonë, është gjithashtu e vërtetë që ka vetëm një pengesë që mund të na sjellë më shumë ndërlikime kur përpiqemi të luftojmë kundër tij. Ne po flasim për plakjen natyrale. Çfarëdo që bëjmë, koha nuk