17/05/2019

Ndonjëherë në jetë, vazhdojmë të bëjmë të njëjtat gabime pa pushim, pa nxjerrë një mësim, derisa realiteti na “godet”. Herë të tjera, disa vendime janë aq të vështirë, saqë shpesh përfundojmë duke menduar se mund të kishim ndjekur rrugën tjetër. Dhe atëherë, gjithë sa na mbetet është pendesa, apo keqardhja.

Çiftet më të forta jo vetëm se janë thellësisht të dashuruar me njëri-tjetrin, por janë edhe miq të ngushtë. Çifteve më të forta nuk u pëlqejnë vetëm darkat romantike dhe befasitë. Atyre u pëlqen edhe të argëtohen bashkë. Ata e bëjnë bashkë listën me gjërat që duhet të blerë dhe

Nga Alex Johnstone Qeveritë na këshillojnë gjithmonë të hamë më pak, dhe të ushtrohemi fizikisht më shumë, për të qenë më të shëndetshëm, por kjo paraqet një problem të dukshëm. Të qenit më aktivë, do të thotë të jemi më shumë të uritur, ndaj ekziston rreziku që të përfundojmë duke

Ja cilat janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: DEMI Sot do prekni zemrat e atyre që ju rrethojnë dhe ata do ndihen me fat që ju kanë pranë. Jeta sentimentale do jetë më e rëndësishme se ajo profesionale. Nëse jeni në një lidhje përgatituni për çaste

Karma nuk është e keqe ose e mirë, është neutrale. Karma është gjithçka që krijohet, çdo qëndrim, çdo mendim, çdo emocion, çdo fjalë, çdo urdhër është një energji, e cila gjeneron një reagim në univers. Gjenet e quajnë energji vibruese. Pra, karma është gjithçka që bëjmë, ndjehemi apo mendojmë dhe

Sipas astrologjisë, çdo shenjë e zodiakut ka karakteristikat e veta individuale, si pozitive ashtu edhe negative. Gjithsesi, ka shenja me personalitet të tillë të denjë për të arritur gjëra të mëdha, si shenjat e mëposhtme të cilat janë nën yjësitë me fat. Ndërkohë që çdo simbol i  rrotës së horoskopit