16/05/2019

Çdo grua ka karakteristika unike dhe mbresëlënëse, që e bëjnë atë të veçantë në jetën e atyre që e njohin. Por zodiaku gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në këtë. Gratë e disa shenjave kanë tipare dhe cilësi që i bëjnë ato thjesht të paharrueshme! Gjeni se kush janë këto

Dashi Sot do prekni zemrat e atyre që ju rrethojnë dhe ata do ndihen me fat që ju kanë pranë. Jeta sentimentale do jetë më e rëndësishme se ajo profesionale. Nëse jeni në një lidhje përgatituni për çaste të shumta romantike, për pasion, emocione dhe surpriza të mëdha. Çdo gjë

Nga Stephanie Pappas Defektet e vogla në diamantë të ndryshëm, bartin sekretin e formimit të kontinenteve të para. Në një studim të ri, studiuesit përdorën difektet – papërsosmëritë e bizhuve të famshme, për të zbuluar historinë e formimit të diamanteve. Ata gjetën se mineralet e sulfideve, ishin të fundit në

Dashi Je një grua e fortë, ke humbur një person të dashur, por sërish je ringritur më e fortë se kurrë. E gatshme për të jetuar jetën, duke bërë krenar kë po të sheh tani nga qielli. Demi Je një person që nuk dorëzohet, që lufton për idetë dhe principet

Një bashkëbisedim me Andreas Wirsching, Drejtor i Institutit të Historisë Bashkëkohore të Mynihut. Më 3 tetor të 1990 janë bashkuar dy shtete apo dy kombe? Në kuptimin e ngushtë, dy shtete. Ose, më mirë, 5 landet e Republikës Demokratike Gjermane kanë hyrë në Republikën Federale Gjermane. Nuk besoj se atëhere

Hëna, ka qenë një pjesë e brendshme e kulturës njerëzore, që në fillimet e saj. Dhe sigurisht, që ajo është ende sot e veçantë për ne. Por a e keni menduar ndonjeherë çfarë do të ndoshte, sikur Hëna të mos kishte ekzistuar kurrë, apo nëse do të zhdukej sot? A