15/05/2019

Disa thënie të veçanta nga Zhyl Vern “Duket si diçka e zgjuar të marrësh parasysh çdo gjë të keqe nga fillimi dhe të lësh çdo gjë të mirë të vijë si një surprizë”. “Vetmia, izolimi janë gjëra të dhimbshme dhe shkojnë përtej asaj që një njeri mund të përballojë”. “Me

Tradhtia është një nga ato përvoja që nuk u urohet, as armiqve më të këqij. Zbulimi i një tradhëtie na bën fillojmë të jemi të kujdesshëm ndaj të tjerëve, të besojmë më pak në dashuri dhe mbi të gjitha në premtime. Çdo marrëdhënie është e formuar nga disa siguri që

Cilën lule zgjedh? Lulen nr. 1: “I bëni gjërat të vështira, ndërkohë që janë të thjeshta dhe bëni gjëra të mëdha ndërkohë që janë të vogla. Një udhëtim i një mijë kilometrave, duhet të fillojë me një hap.” – Lao Tzu Kjo frazë nga Lao Tzu është e përkryer për

Ky është horoskopi për ditën e enjte, 16 maj 2019 Dashi Në këtë moment është më mirë që të flisni, vetëm nëse është vërtetë e rëndësishme. Kjo pasi rrezikoni që të thoni gjëra për të cilat mund të pendoheni. Është dita kur yjet favorizojnë instinktin dhe racionalitetin. Duhet të bindni

Nga Monica Bonsangue Këto janë pyetjet që ne të gjithë kërkojmë menjëherë, kur e gjejmë veten duke lexuar rastin e njëzetë të lajmeve në të cilat një grua është rrahur nga partneri i saj dhe jo për herë të parë. “Anna kërkon sqarime. Ajo dëshiron të dijë se kujt i

Të afërmit dhe punonjësit e institutit, të cilët Jacko mori pjesë, duhet të vendosin për temën e mprehtë, e gjithashtu të konsideronin atë që po shihej në “Leaving Neverland” Vala e gjatë e efekteve negative vazhdon pas transmetimit të “Leaving Neverland”, një dokumentar HBO në të cilin thuhet se Michael