12/05/2019

Gjuha e trupit nuk është kurrë e gabuar, është shumë më e ndershme se fjalët tona. Por si t’i kuptoni njerëzit? Ka vërtet shumë shenja që mund t’ju ndihmojnë të kuptoni një person sikur të ishte një libër i hapur. Sigurisht, të dalësh shumë shpejt në përfundim është një rrezik

Pas arritjes së objektivave të mëdha të modernizimit ekonomik, tani Kina synon që të plazmojë një rend të ri botëror që e shikon si protagoniste. Vizioni i Xi është i formuar nga prioritete të organizuar në rrathë koncentrike: në qendër, partia dhe vetëruajtja e saj; përreth, ruajtja e interesave kombëtare,

Nga Andrew Doyle Rritja e së djathtës ekstreme, është diçka që duhet të shqetësojë çdo shoqëri të civilizuar. Edhe përpara aktit të tmerrshëm terroriste në Kristçërç të Zelandës së Re, ka pasur shenja se ekstremistët racistë po bëhen më shumë aktivë. Në Mbretërinë e Bashkuar, 4 nga 18 sulmet terroriste,

Nga Medea tek Marge Simpson, më e mira dhe më e keqja midis figurave femra në marrëdhëniet me fëmijët e tyre, midis faqeve të poezisë, letërsisë dhe kinemasë Ekziston vetëm një nënë. Për fat të mirë, mund të thuhet në disa raste. Sepse, së bashku me figura të dashura dhe

DASHI: Shenjat e zjarrit duhet të përballen me një rënie të lehtë. Ata të lindur në shenjën e Dashit tani duhet të përpiqen të kuptojnë se çfarë mund të bëjnë dhe çfarë duan të bëjnë. Shumë prej tyre kanë filluar një punë ose kanë përfituar nga një mundësi, që tani

Ndiqni zemrën apo mendjen? Kjo është pyetja që ne të gjithë bëjmë, herët a vonë. Kjo është një dilemë e vërtetë që sjell luftën e përjetshme në mes arsyes dhe ndjenjës në qendër të debatit. Romantikët dhe ata që shpesh ndjekin instinktet e tyre, sidomos në dashuri, do të gjejnë