11/05/2019

Binjakët Këtë muaj shenja e binjakëve do të jete e fokusuar tërësisht tek paratë. Shumicën e rasteve të ardhurat janë një stimulues për ju në mënyrë që të vijoni të jeni sa më produktiv. Yjet ju sugjerojnë që këtë herë të eksperimentoni në diçka tjetër që ka lidhje me paratë.

Një mike e mirë është përgjithmonë, por si mund të kuptoni kur e gjeni atë të vërtetën, e cila kurrë nuk do t’ju braktisë? Vetëm i kushtoni vëmendje disa shenjave të pagabueshme, për të kuptuar nëse marrëdhënia juaj do të zgjasë përgjithmonë. Kur jeni së bashku, koha kalon sa hap

Në Shqipëri, mëllaga njihet si bimë medicinale e egër, por kohët e fundit ka filluar të kultivohet. Foto: Flickr Gjuetia për barishtet, perimet dhe frutat e egra duket se është kthyer në një trend në qytetet urbane të Shqipërisë, por në zonat rurale, kjo traditë ka zanafillën prej qindra vitesh.

Njihuni me parashikimin për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje. Dashi Dashuria: Një ditë pozitive, veçanërisht në dashuri. Ardhja e Hënës do të sjellë aq shumë pozitivitet, si për çiftet dhe ata që janë vetëm. Pra, shumë projekte për të ndarë,

Nëse i vërejmë ditët tona, mund të kuptojmë se kemi zakone nga të cilat nuk mund të heqim dorë. Shumë shpesh ato nuk janë të dobishme dhe do të ishte më mirë t’i zëvendësonim me të tjera zakone që mund të na ndihmonin të jetonim një jetë më të qetë

Njeriu mund të përballet me tharjen e gojës në momentin që gjendrat e pështymës nuk funksionojnë mirë. Ky problem quhet kserostomia dhe shpesh mund të jetë një simptomë e një problemi më serioz mjekësor. Në këtë artikull të AgroWeb.org do të mësoni trajtimet më të mira kundër tharjes së gojës