07/05/2019

DEMI Ditë sharmante do jete kjo e sotmja për ju dhe buzëqeshja nuk do ju largohet nga fytyra. Nëse jeni në një lidhje do kaloni orë të këndshme pranë atij që dashuroni. Nuk do mungojnë nga të dyja palët komplimentet, fjalët e ëmbla dhe gjestet romantike. Gjithçka do jetë në

Nëse ndiheni më të rënduar me kalimin e moshës do të thotë se trupi po ju jep shenja të ngadalësimit të shumë funksioneve të tij. Teksa proçeset e organizmit ngadalësohen, ndryshimet në trup do të fillojnë të jenë prezente nga ato të brendëshmet e deri tek ato më të dukshmet.

Sipas astrologjisë, çdo shenjë e zodiakut ka karakteristikat e veta individuale, si pozitive ashtu edhe negative. Gjithsesi, ka shenja me personalitet të tillë të denjë për të arritur gjëra të mëdha, si shenjat e mëposhtme të cilat janë nën yjësitë me fat. Ndërkohë që çdo simbol i  rrotës së horoskopit

Dashi – Kujdesuni për pamjen tuaj dhe pastroni shtëpinë tuaj këtë mëngjes. Mund të keni disa vizitorë. Është e mundshme që ato të mund të sjellin përfitime të mëdha në zhvillimin e karrierës suaj. Ndoshta njëri prej tyre është i lidhur pjesë e një kompanie që keni kërkuar për të

Personat e lindur në këto shenja të horoskopit kurrë nuk do të jenë miq të sinqertë, sepse u intereson vetëm interesi personal. Binjakët Kurrë mos u besoni. janë të pakapshëm dhe gjithmonë i ndërrojnë miqtë. Do t’ju urrejnë për shkak të kritikës. Virgjëresha Janë të nxituara, të pakapshme e lakmitare,

Rozmarina është një bimë aromatike dhe rritet shumë mirë në klimat tropikale, të buta dhe mesdhetare. Kjo barishte e vogël, përveç një erz e shkëlqyeshme, është e fuqishme për trupin dhe mendjen. Përfitimet janë aq të mëdha sa që askush nuk duhet ta shmangë përdorimin e saj: Relakson mendjen tuaj