06/05/2019

Mëlçia është një nga organet më të mëdha në organizëm. Ajo ndihmon në eliminimin e mbetjeve të ndryshme nga organizmi dhe përpunimin e ushqyesve dhe medikamenteve. Konsumi i tepërt i alkolit dhe ushqimeve jo të shëndetshme mund të shkaktojë një barrë të rëndë në mëlçi dhe herë pas here, njeriu

Faqja online “Cosmopolitan”, ka renditur 4 shenjat e horoskopit që janë më besnike si partnerë në një lidhje. Zbuloni nëse jeni edhe ju. Peshqit Nëse peshqit dashurohen, përkushtohen tërësisht dhe nuk e çojnë në mendje të tradhëtojnë. Personat që e kanë partnerin e tyre peshk do gëzojnë një lidhje plot

Disa thënie nga Rumi që do ta ndryshojnë komplet botëkuptimin tuaj për jetën… “Çdo moment në jetë përmban qindra mesazhe nga Zoti”. “Duhet të vazhdosh ta thyesh zemrën tënde, derisa ajo të hapet”. “Fuqizo fjalët, jo zërin. Është shiu që i rrit lulet, jo stuhia”. “Kura e dhimbjes gjendet tek

Të gjithëve na ka ndodhur të paktën një herë të zhgënjehemi nga ata që nuk e prisnim. Dikush tjetër ka provuar ndarjen nga jeta të dikujt që ka ndikuar shumë në jetën e vet. Një person tjetër ka marrë një lajm të rëndë lidhur me një sëmundje të pashërueshme. Ngjarjet

“Nuk ka nevojë ta marrësh në pyetje, për të kuptuar se çfarë vërtitet në kokën e dikujt. Sinjalet janë gjithmonë të njëjtë, mjafton të dish t’i rrokësh”. Fjalë të Larae Quy, ish­agjente e FBI­së, për 23 vite agjente e kundërspiunazhit të FBI­së, sot lektore për teknika dhe këshilla se mund të “lexohet” personi

Refuzimi është një fjalë e shëmtuar dhe nëse tregohemi të sinqertë, askush nga ne nuk do të donte ta dëgjonte. Nëse dikush mendon se mund të jetë i suksesshëm pa e provuar refuzimin e të tjerëve, padyshim që gabohet. Gjërat e sigurta janë të rralla në jetë dhe një nga