04/05/2019

Nga David Ignatius “Fushata maksimale e presionit”, e administratës Trump kundër Iranit, supozon se sanksionet ekonomike po dobësojnë trupat e Gardës Revolucionare, dhe se më shumë sanksione do ta bëjnë edhe më të dobët strukturën kryesore të regjimit iranian. Problemi është se analistët amerikanë dhe ata evropianë të zbulimit, nuk

Nga Richard Sindelar Shteti Islamik nuk është mposhtur. Organizata më e tmerrshme terroriste ka rënë për momentin ne qetësi, por jo për shumë kohë. Mposhtja çoroditëse e qytetit të fundit të Shtetit Islamik, Baguzit në Siri, është e parëndësishme në aspektin e sigurisë dhe politikës amerikane. Në fakt, Kalifati, entiteti

Fëmijët e lindur në varfëri, tregojnë dallime kyçe në funksionimin e hershëm të trurit. Kjo është zbuluar nga një studim i ri nga Universiteti i Anglisë Lindore. Studiuesit, studiuan funksionin e trurit të fëmijëve të moshës ndërmjet 4 muajsh dhe 4 vjeç në Indinë rurale. Ata zbuluan, se fëmijët që

PESHORJA Sot do jeni shumë energjikë dhe do e merrni gjithçka me pozitivizëm. Në përgjithësi do kaloni momente pozitive. Nëse jeni në një lidhje duhet të bëni durim dhe përkujdes sepse sot partneri nuk do jetë në humorin e duhur. Po i shkuat kundër do debatoni, ndërsa po pranuat ato

Dashi Sot do jeni të gatshëm të bëni çdo lloj gjëje që gjithçka te ece sa me mire. Do ndërtoni ura lidhëse edhe me disa persona që më pare nuk i keni pëlqyer aspak. Nëse jeni në çift dhe keni një lidhje të fortë, do të dyfishohet pasioni ndërmjet jush