04/05/2019

Dashi Planetë do ndikojnë pozitivisht tek jeta juaj sot dhe do ju bëjë t’i mendoni mirë fjalët para se t’i thoni. Ju të dashuruarit mund të jeni pak nervozë orët e para, por me kalimin e kohës gjendja do përmirësohet. Do e merrni gjithçka me optimizëm dhe do keni një

Seria: Traditat biblike, të ndikuara shumë nga kulturat e tjera të lashta Një element qendror i doktrinës së krishterë, Triniteti – i përbërë nga Ati, Biri, dhe Shpirti i Shenjtë – pohon se Perëndia ekziston si tre persona hyjnorë të veçantë, por edhe që bashkëjetojnë mes tyre. Sidoqoftë, koncepti i

Kjo kurë ndihmon gjithashtu në mirëfunksionimin e sistemit të tretjes ndërsa mban nën kontroll të plotë nivelin e kolesterolit. Foto:Flickr Pesha e tepër tek çdo organizëm shoqërohet me shtimin e sasisë së yndyrës apo dhjamit, sidomos në pjesën e barkut apo zonën abdominale. Një problem ky, nga i cili miliona

Avokado përmban 18 nga 22 aminoacidet e nevojshme për trupin e njeriut, por edhe shumë fibër. Foto: Flickr Njerëzit që vuajnë nga sëmundjet kronike të veshkave, duhet të tregohen dorështrënguar me konsumin e kaliumit. Sipas të dhënave të AgroWeb.org, veshkat e kanë të pamundur të përpunojnë këtë mineral siç duhet.

Dhimbjet e barkut janë ndër komplikacionet shëndetësore më të shpeshta që prekin organizmin dhe trupin e njeriut.Foto:Flickr Çaji, sidomos ai i kamomilit, është pjesë e momenteve ideale të qetësisë shpirtërore dhe fizike. Arti i të shijuarit të çajit ka lindur në Kinë. Sipas legjendës, Perandori Shen Nung, një dashamirës i

Nëse doni të mirëprisni fatin e mirë në jetën tuaj, atëherë filloni të njihni rastet e mira dhe madje të ndiqni instinktin. Pra, çështja e fatit lidhet me mendimet pozitive dhe forcën e gjithsecilit për të ecur përpara e për t’u ndier të lumtur Pyeteni veten se çfarë ju bën