03/05/2019

Shpesh herë ne harrojmë të jemi falenderues për gjithçka që kemi dhe për çdo gjë që mund të jetë duke shkuar mirë. Kemi gjithmonë prirjen ta përqendrojmë vëmendjen tonë tek problemet që na shkaktojnë stres çdo ditë. Na duket sikur çdo gjë e keqe na ndodh ne dhe pyesim veten

Dashi Jeni plot impenjime keto kohe, prandja nuk do ishte keq qe mbasditet ti shfrytezonit duke u argetuar me miq, apo duke qendruar prane njeriut te zemres, nuk do ju hante kohe por perkundrazi do ju mbushte plot pozitivitet. Punoni me qetesi qe te arrini rezultatet qe keni premtuar. Demi

Rregullat e tërheqjes ekzistojnë dhe duhet të respektohen: kjo është e vërteta e pastër dhe e thjeshtë. Në veçanti, ne mund t’i identifikojmë tre prej tyre, të cilat na ndihmojnë të kuptojmë se si të zhvillojmë më së miri një marrëdhënie dhe, mbi të gjitha, ato na nxisin të duam

Mjeku 115-vjeçar japonez me emrin Shigeaki Hinohara na ofron këshilla se si të jetojmë dhe të kënaqemi plotësisht me çdo vit të jetës sonë. Mjeku më jetëgjatë në botë lindi në vitin 1911 dhe vdiq më 18 korrik 2017 në moshën 115 vjeç. Shigeaki Hinohara është gjithashtu autori i 150

Disa nga këto marrëdhënie janë pozitive dhe na çojnë drejt rrugëve të reja, më pozitive dhe të ndërgjegjshme, zgjojnë versionin më të mirë të vetes dhe na ndihmojnë të shkojmë krah për krah me parimet dhe vlerat tona dhe të ndërtojmë jetën tonë të ëndërrave. Këto marrëdhënie krijohen me njerëz

Aparati tretës luan një rol jetësor në shëndet, pasi është përgjegjës për përthithjen e lëndëve ushqyese dhe eliminimin e mbetjeve ushqimore Përpunimi i lëndëve ushqyese në stomak, kalimi i këtyre të fundit në gjak dhe nxjerrja e lëndëve të panevojshme përmes zorrës së trashë apo të hollë, është një proces