01/05/2019

Nga Adam Mann Si do të marrë fund universi? “Jo me shumë zhurmë, por me një psherëtimë”- shkroi dikur poeti amerikan T.S.Eliot, në lidhje me fundin e botës. Por nëse doni një përgjigje më të saktë, do të zbuloni se fizikantët kanë kaluar orë të panumërta, duke e shoshitur këtë

Shumica e njerëzve që jetojnë një marrëdhënie të lumtur në dashuri pyeten nëse kanë takuar partnerin e përsosur, duke kërkuar për sinjale që e tregojnë këtë. Megjithatë, nëse ndiheni me të vërtetë të lumtur, duhet ta shijoni historinë tuaj pa pasur mendime të mëtejshme. Një marrëdhënie duhet të shtojë vlerën

DASHI: Saturni s’duhet ta bllokojë kurrsesi zhvillimin tuaj. Në këtë periudhë do të vini re një ndryshim të madh krahasuar me vitin e kaluar. Shumë nga kërkesat tuaja janë pranuar. Maji do të nisë si jo më mirë, sepse Mërkuri dhe Venusi do të futen në shenjën tuaj zodiakale, por

Ky është horoskopi për datën 2 maj 2019 Dashi Do të jetë një ditë pozitive në çdo drejtim, por sidomos në sferën sentimentale. Mërkuri dhe Venusi do të jenë në favorin tuaj, ndaj përfitoni nga ky moment. Demi Kjo ditë shënon një fillim muaji të mbushur me kënaqësi, sa i

Ndonjëherë tregimet e dashurisë vijnë dhe shkojnë: bashkëjetesa nuk është kurrë e lehtë, herët a vonë dallimet dalin në sipërfaqe dhe dashuria është më e pakët, lind ndjenja e mosbesimit dhe vetmia përfundon duke zënë një hapësirë shumë të madhe mes jush, njerëz të cilët, pavarësisht ndarjes së të njëjtit

I persekutuar nga fondamentalistët islamikë dhe i detyruar që t’i botojë librat e tij vetëm në Europë, shkrimtari algjerian Boualem Sansal ka qenë në Romë për një tur prezantimesh. Si besoni se do të reagonte një lexues që jeton në një vend të çfarëdoshëm islamik për romanin tuaj “2084 –