May 2019

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: DEMI Do jeni plot energji, besim, dinamizëm dhe kurajë sot. Çdo qellim qe do i vini vetes keni për ta arritur. Nëse jeni në një lidhje, edhe sikur të keni shumë kohë bashkë, keni për ta kaluar një ditë

Dashi Gjatë kësaj dite do i përkushtoheni jetës sentimentale dhe do bëni disa zgjedhje që mund t’iu ndryshojnë jetën. Për çdo paqartësi flisni hapur me atë që keni  në krah dhe mos mendoni asnjëherë se ju jeni mbi të. Të meta keni të dyja palët, por lum ata që janë

Dashi – Jeni një grua e fortë dhe nuk jeni e fiksuar të bëheni nënë. Megjithatë, ndodh që, në një moment të caktuar në jetën tuaj, vendosni të lindni një fëmijë në imazhin dhe ngjashmërinë tuaj. Ideja e të pasurit për të edukuar dhe për të ngritur një burrë të

Nga Corey Lee Wrenn Sipas të dhënave zyrtare, gjysma e britanikëve në Mbretërinë e Bashkuar, mbajnë të paktën nga 1 kafshë shtëpiakë. Shumë prej tyre i shohin macet, qentë dhe lepujt me të cilët ndajnë shtëpitë e tyre, si pjesëtarë të familjes. Por, edhe pse i duam, kujdesemi për to,

DASHI: Në qershor ju pret një periudhë mjaft e mirë për të njohur njerëz të rinj dhe për t’u zbavitur. Do të jeni shumë komunikues dhe kjo do t’ju ndihmojë në tensionet familjare që do të krijohen, sidomos në fund të muajit.Nëse po organizoni ndonjë udhëtim apo pushimet, lërini më

Më poshtë janë disa produkte të thjeshta që zakonisht gjenden në kuzhinën e çdo shtëpie, por shumë prej nesh nuk e kanë idenë e vetive të dobishme që zgjasin jetën. Salmoni- Për të filluar, vlen të përmenden vetitë e salmonit. Ky peshk zakonisht nuk perceptohet si një ushqim i shëndetshëm.