Home»Zodiak»Ja si e kanë bekuar perënditë, shenjën e BINJAKËVE

Ja si e kanë bekuar perënditë, shenjën e BINJAKËVE

Shenja e zodiakut e Binjakëve është frymëzuar nga legjenda e dashurisë së pafund mes dy vëllezërve Pollux dhe Castor, e cila përfundoi tragjikisht me vdekjen e të dytit. Për të ngushëlluar vëllanë e tij Zeusi i ofroi të jetonte me perënditë në Malin Olimp, por Pollux refuzoi. Për ta bërë dashurinë e tyre të pavdekshme dhe për t’i bërë ata të jetojnë përsëri së bashku, Zeusi i bëri ata dy yje të ndritshëm.

Njerëzit Binjakë janë të bekuar me dhuratën proverbiale të komunikimit. Ata kanë aftësinë për të manipuluar audiencën e tyre shumë lehtë, sepse ata kanë aftësi interesante kur bëhet fjalë për të folur. Ata do t’ju bindin për pikëpamjen e tyre pa e kuptuar edhe ju vetë se si. Të mprehtë dhe llogaritës, e dinë se si të bëjnë që të mbizotërojë opinioni i tyre. / MeB

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *