29/04/2019

Materiali i mëposhtëm është për ndjekësit e serialit “Game of Thrones”. Nëse nuk jeni, do ju ngjajë i çuditshëm. Dhe shumë i pakuptueshëm… Çdo episod i sezonit të fundit të Game of Thrones është i jashtëzakonshëm, por “Nata e gjatë” e kësaj jave në të cilën ndodhi dhe beteja e