28/04/2019

Ato do të zgjojnë ndjenjat e dashurisë dhe paqes, rritin energjinë tuaj dhe ju bëjnë të ndiheni më mirë. Vëzhgoni me kujdes dhe zgjidhni një që të merrni këshillat që ju nevojiten dhe kjo do ta ndryshojë plotësisht jetën tuaj! Dielli spiral Disa besime tradicionale tregojnë se dielli është shamani

Nga Michael Morpurgo Për 37 vjet, Aksel Shefler, ilustrustratori gjerman i “The Gruffalo”, e ka ndërtuar karrierën e tij në Britani, dhe kjo është tashmë shpëtia e tij. Kontributi i tij në jetën e miliona fëmijëve britanikë, ka qenë thjesht madhështor. Nëse largohemi nga BE, e drejta e tij deri

Nga Sinan Ülgen E diela e zgjedhjeve lokale në Turqi, solli një disfatë të madhe për presidentin, Rexhep Taip Erdogan, dhe aleancën e tij në pushtet. Partia qeverisëse për Drejtësi dhe Zhvillim (AKP) dhe partia nacionaliste MHP në koalicion me të, humbën qytetet e mëdha të Turqisë, përballë një opozite

Dashi Sot shpeshherë do e vini në dyshim të ardhmen dhe do keni frikë nga problemet që mund t’iu dalin. Fillimi i ditës nuk do jetë shumë i mirë për ju që jeni në një lidhje, por dalëngadalë situata do fillojë të përmirësohet. Komunikimi do jetë mjeti që do ju