26/04/2019

Megjithëse nuk e besoni, shenja juaj e zodiakut mund të përcaktojë gjithë personalitetin tuaj, kështu që nëse ajo që kërkoni është një çift i qëndrueshëm dhe besnik, këto janë pesë shenjat me të cilat duhet të përpiqeni të bini në dashuri. Dashi Për një Dash, gjetja e partnerit ideal është

Unë kurrë nuk do të sakrifikoj dinjitetin tim dhe lumturinë time për t’i pëlqyer të tjerëve. Kështu bën një grua e mençur. Ajo beson në barazi, beson në njerëz që plotësojnë njëri-tjetrin, jo në njerëz që, për t’u ndjerë të plotë, absorbojnë energji dhe vitalitet pa dhënë asgjë. Një grua

Dhimbja e shpinës është përgjegjëse për numrin e madh të vizitave në zyrat mjekësore. Kjo është një ankesë e përbashkët midis të rinjve dhe të moshuarve. Në shumicën e rasteve, këto dhimbje përfshijnë ndryshime në stilin e jetës së pacientit me lëvizje dhe aktivitete të reduktuara (madje edhe më të

Dieta shtatëditore është një dietë e lehtë dhe me përmbajtje të ulët natriumi që ju lejon të “shfryheni” shpejt, duke luftuar mbajtjen e ujit. Ajo është e përshtatshme pothuajse për të gjithë, sepse karakterizohet nga cilësi pastruese që përmirësojnë funksionet e veshkave, të mëlçisë dhe në përgjithësi të gjithë organizmit,

Mbreti i ardhshëm i Anglisë, Henri V u godit në fytyrë nga një shigjetë në betejën e tij të parë në krye të ushtrisë. Në vend se të largohej nga toka, thuhet se ai u shpreh se “do të preferonte të vdiste në fushën e betejës, sesa të njolloste reputacionin

Konsumoni ushqim të shëndetshëm!   Një nga sekretet e shëndetit të femrave franceze është që ato ushqehen me ushqime të freskëta dhe e shmangin përdorimin e ushqimeve të shpejta dhe të konservuara. Pra, francezet shumë rrallë ulen për të ngrënë në restorante të ushqimit të shpejtë dhe në vend të