25/04/2019

Të qënit vetëm dhe jo në një liodhje, nuk është aq keq sa duket, aq më pak për tre shenja të Horoskopit që triumfojnë më shumë, atëherë kur nuk kanë një partner. Virgjëresha Për gratë e lindura nën këtë shenjë, takimet mund të jenë shumë rraskapitëse, sidomos nëse partneri i

Një intervistë në 360 gradë me Christine Lagarde Kur e takojmë në selinë franceze të Fondit Monetar Ndërkombëtar, Christine Lagarde është jashtëzakonisht e eksituar. «Brenda javës duhet të më lindë nipi», rrëfen me një të qeshur rrezatuese gruaja e e tretë më e fuqishme e planetit (sipas revistës “Forbes”). Një

Në mesin e atyre, që u habitën më pak nga të gjithë nga përgjegjësia që Shteti Islamik mori për shpërthimet kamikaze të së dielës së Pashkës në Sri Lanka, të cilat shkaktuan të paktën 321 të vdekur në kisha dhe hotele, ishte Ana Spekhard, drejtuesja e Qendrës Ndërkombëtare për Studimin

Në një botë që po shtrembërohet gjithnjë e më shumë në vlerat dhe parimet e saj, bëhet më e vështirë të dihet se kujt t’i besosh, të vendosësh shpresat e tua, pasi maska është pjesë e veshjes së shumë njerëzve. Dhe shpesh përfundojmë përballë murit, thjesht duke gjykuar zemrat e

Këto janë dy shenjat më me fat për sot: VIRGJERESHA Dielli dhe Urani do ua bëjë gjërat edhe më të lehta sot. Kjo do ju bëjë të ndiheni plotësisht të qetë në çdo moment. Ju të dashuruarit do keni një lidhje të qëndrueshme dhe do i shprehin më shumë se