25/04/2019

Paul Getty ishte një nga miliarderët më të pasur në botë. Ai e fitoi pasurinë e tij në naftë. Por manjati nuk është i famshëm vetëm për pasurinë e tij, por edhe të qenit një nga miliarderët më dorështrënguar që ka ekzistuar ndonjëherë. Dhe historia e tij më e famshme,

Nganjëherë lidhemi aq shumë me një personazh filmi sa nuk hezitojmë që dhe fëmijëve tanë t’i quajmë si personazhi ynë i preferuar. Së fundmi në Gjermani, sipas autoriteteve gjermane të qeverisjes lokale seriali “Game of Thrones” ka ndikuar edhe në emrat e foshnjave. “Që prej vitit 2006, emri John del

Hëna e lepurit është hëna që shënon ardhjen e pranverës. Ajo quhet edhe Luna Rosa, Hëna e bimëve të gjelbra, hëna e vezës, hëna e farërave. Pemët janë të mbuluara me lule, temperatura bëhet më e butë – me shpresë – dhe ajri është i mbushur me energji të shkëlqyeshme

Dashi Yjet do të kenë ndikim mjaft të favorshëm për të lindurit e kësaj shenje, ku parashikohen një sërë mundësish në sferën profesionale dhe atë sentimentale. Sigurisht që do të varet prej jush që të mos i lini që t’iu ikin nga duart. Shfrytëzoni çdo kontakt të mundshëm dhe vlerësoni

Barbaroza është një bimë e bukur mjaft popullore, e njohur si Mbretëresha e Kopshteve.  Ajo është një lule që rritet në krahinat e jug perëndimit të Ballkanit dhe veçanërisht Shqipërisë. Në Shqipëri gjendet edhe me emra të tjerë si hidërsha ose idrasha. Ajo është përdorur shumë edhe si erëz për

T’i japësh fund një marrëdhënie dashurie nuk ka qenë dhe nuk do jetë kurrë e lehtë, sidomos kur ka ndjenja në mes. Disa njerëz mund të krijojnë distancë apo të ndjejnë nevojën për t’u izoluar në një pikë të caktuar të jetës, edhe pse dashurojnë apo shqetësohen ende për njeriun