23/04/2019

Ky është horoskopi për ditën e mërkurë, 24 prill 2019 Dashi Kjo e mërkurë do të jetë disi e vështirë në raport me ditët e kaluara. Nëse diçka nuk ka shkuar siç donit, atëherë duhet vetëm që të përmirësoni aftësitë tuaja, ose të tregoheni më të vëmendshëm. Me mbështetjen e

Ka njerëz të zodiakut, që me të vërtetë janë të vështirë për t’u kuptuar, madje në disa raste është e pamundur. Këta njerëz nuk janë më të mirë apo më këqinj se të tjerët; ata mund të jenë më të rezervuar, të kujdesshëm ose të turpshëm, por për ndonjë arsye

Nga qindra pyetje që i beni partnerit brenda një jave, çfarë do të ndodhte nëse një nga ato do të ishte, “Si mund të të mbeshtes më mirë në jetë?” Nuk është  e lehtë të hapësh një bisedë të thellë, edhe kur bëhet fjalë për njerëzit që duam më shumë.

Për një tip si Steve Jobs ishte një deklaratë e jashtëzakonshme, dhe është një gjë, të cilën të gjithë mund ta zbatojmë në jetë. Steve Jobs dha një dorë në krijimin e produkteve të njohura që ndryshuan industri të tëra. (Smartphone-t, muzikën). Por, ndërsa ai besonte në idetë e tij

Një nga mënyrat për të njohur pikat e forta të dikujt është përmes astrologjisë, kështu që ne kemi mbledhur 4 shenjat që përfaqësojnë gratë më të admiruara në Zodiakut. Vazhdoni leximin për të gjetur nëse shenja juaj është në listë. Gruaja e Gaforres Gratë e Gaforres janë ndër më të

T’i japësh fund një marrëdhënie dashurie nuk ka qenë dhe nuk do jetë kurrë e lehtë, sidomos kur ka ndjenja në mes. Disa njerëz mund të krijojnë distance apo të ndjejnë nevojën për t’u izoluar në një pikë të caktuar të jetës, edhe pse dashurojnë apo shqetësohen ende për njeriun