22/04/2019

Dashi Lëreni mënjanë humorin e keq të ditëve të kaluara! Tashmë ka ardhur momenti që të shikoni përpara dhe të prisni mundësitë që do ju ofrohen. Megjithatë duhet të mbani parasysh se për të pasur rezultate të mira, nuk mjafton mbështetja e yjeve, por duhet vendosmëria juaj. Demi Duhet të

Me Mbretin e Natës dhe ushtrinë e tij në Uinterfell, tashmë ka mbërritur beteja për mbijetesën e njerëzimit në Game of Thrones. Megjithatë, të gjallët mund të kenë bërë një gabim të madh taktik. Përgjatë gjithë episodit 2 të Game of Thrones, në sezonin final, u përsërit vazhdimisht se cilido

Ishte një lëvizje e mençur që na mundësuan të kalonim një orë të tërë me personazhet tanë të preferuar, disa të ulur përreth zjarrit e të tjerë duke shfaqur njerëzillëk me njëri-tjetrin – një kujtesë se çfarë mund të humbasë, nëse fitojnë të vdekurit Episodi i dytë i sezonit të

Dashi Të lindurit e shenjës së Dashit shpesh përpiqen të marrin atë që duan. Kjo vendosmëri e madhe është e admirueshme, por mund t’i bëjë ato të ftohtë. Ata priren të veprojnë pa menduar dhe mund ta trajtojnë jetën e tyre të dashurisë me përbuzje. Ata zakonisht duan atë që

“Zemërmi i nënës është si bora e pranverës. Bie shumë, por shkrin shpejt”. “Nëna është ajo që mund të zërë vendin e kujtdo, por vendin e saj nuk mund ta zërë askush”. “Çdo mbretëreshe ka madhështinë e saj, por madhështia e nënës është mbi të gjitha mbretëreshat e botës”. “Nënë

Tregoni emocione pozitive. Pozitiviteti është diçka shumë e rëndësishme. Ka shumë fuqi në pozitivitet. Psikologët kanë treguar se vetëm mendimi i të menduarit pozitiv mund të përmirësojë gjëndjen e dikujt.  Pozitiviteti është gjithashtu tepër i fuqishëm, kur vjen puna për të bërë njerëz të tjerë si ju. Psikologët të gjithë