21/04/2019

Teorikisht të gjitha përvojat tona na bëjnë më të mirë dhe më të fortë. Optimizmi, kontrolli mbi jetën dhe mërzia janë disa pika mbi të cilat duhet punuar. Po renditim 22 karakteristika të një personi me mentalitet të fortë sipas kritereve të një psikoterapeuteje dhe specialiste në forcën mendore, Amy

Dashi Do t’ju duhet të ndihmoni të afërmit ose miqtë të zgjidhin problemet e tyre. Këto probleme mund të lidhen me jetën e tyre personale, e cila është nën presionin e ngjarjeve të ndryshme, intrigave, thashethemeve apo veprimeve të tjera me qëllim të keq kundër tyre. Ju duhet të kujdeseni

Qëndrimi i freskët dhe aromatik gjithë ditën është dëshira e shumë prej nesh. Për fat të keq, pas disa orësh aroma që vëmë në mëngjes avullon dhe nuk ka mbetur gjurmë. Sondazhet e fundit të tregut, në lidhje me kozmetikën dhe produktet e parfumeve në veçanti, na tregojnë se si

Plagët emocionale prekin thellë. Ato lënë plagë, nganjëherë shenja të pashlyeshme. Jane të ndryshme reagimet që mund të keni pas një zhgënjimi të fortë. Ndonjëherë krijoni pengesa për të mbrojtur veten mentalisht dhe për të shmangur humbjen e vetëbesimit tuaj. Herë të tjera, rimëkëmbja kërkon kohë veçanërisht të gjata, kohë

Dita 1 dhe 2 Mëngjesi: 200 g brokoli, 50 g bukë thekre, 250 ml qumësht ose kos Dreka: 150 g brokoli, 150 g mish pule, 250 ml supë pule Darka: 250 g brokoli me vaj ulliri dhe hudhër, 2 karota Dita 3 dhe 4 Mëngjesi: 200 g brokol dhe spec,

By Owen Jarus Juda Iskarioti, është i famshëm si një dishepull i Jezu Krishtit, të cilin e tradhtoi në këmbim të një shume parash. Nga 12 dishepujt e Jezusit, “vetëm për Pjetrin flitet më shumë nga shkrimtarët e Ungjillit, sesa mbi Judën”, shkroi Uilliam Klasen në librin e tij “Juda:Tradhtar,