19/04/2019

Ky është horoskopi për ditën e shtunë, 20 prill 2019 Dashi Ndikimi i Venusit në shenjën tuaj do ju dhurojë energji të mëdha. Ata që bëjnë një punë të pavarur do të përballen me mundësi të shumta. Në dashuri, mundohuni që të vendosni objektiva konkretë, edhe pse kur fiksoheni pas

Kur bëhet fjalë për dëshirat dhe ëndrrat tona personale për takimet, marrëdhëniet dhe dashurinë, gjithkush ka ide të ndryshme rreth asaj se si duket aspekti i vërtetë. Ky test personaliteti është dizajnuar për t’ju ndihmuar të identifikoni ëndrrat tuaja të fshehta thellësisht të fshehura dhe t’ju ndihmojë të mbani marrëdhënien

Mërkuri, planeti sundues i Virgjëreshës ka dalë mbrëmjen e djeshme nga Peshqit e përhumbur dhe është futur në shenjën e Dashit guximtar. Do të jenë: Dashi, Luani dhe Shigjetari shenjat që do të përfitojnë më shumë nga ky tranzicion i planetëve! Për ta do të jetë një fillim i ri.

Vajzat që shohim duke luajtur në park ose në shkollë sot, do të jenë gratë e së nesërmes. Por, para së gjithash, janë vajza të vogla dhe asgjë nuk justifikon vjedhjen e fëmijërisë së tyre, që ato të bëhen gra të përsosura në të ardhmen. Të gatshme për të qenë

Seria: Faktet e harruara, ose të mësuara gabim në lëndën e historisë Kur Napoleoni u rikthye nga mërgimi i tij i detyruar në Elbë, ai ua bëri të qarta qëllimet paqësore mbretërve të tjerë të Evropës, megjithëse këta të fundit formuan me shpejtësi një koalicion tjetër, për ta rrëzuar atë

Seria: Traditat biblike, që janë ndikuar shumë nga kulturat e tjera të lashta   Dhjetë Urdhëresat, të sjella për popullin hebre nga Moisiu nga Mali Sinai, janë një grup i parimesh fetare, që përbëjnë bazat etike të traditës judaiko-kristiane. Sidoqoftë, përkundër rolit qëndror tek Krishterimi dhe Judaizmin, Dhjetë Urdhëresat nuk