18/04/2019

Dashi Me Mërkurin tek Peshqit, thellohuni në gjërat që ju përshtaten dhe ju interesojnë më shumë, dhe do të rrisni kompetencat tuaja profesionale. Mërkuri bashkëpunëtor do t’ju ndihmojë të zgjeroni horizontin dhe të pasuroni lidhjet me të tjerët. Demi Marsi në shenjën tuaj ju dhuron energji për t’ju përkushtuar angazhimeve

Së bashku me vezën me çokollatë, mund të japim një mendim shtesë, krijues, të dobishëm dhe argëtues. Çokollata gjithmonë përfshihet në mendimet e Pashkëve, por nëse duam t’i japim diçka tjetër, miqve dhe familjeve tona të dashura, mund t’i shtojmë një mendim temës. Jo ëmbëlsirat e zakonshme, por edhe objekte

Dy vjet pas zbulimit të depozitave të floririt në Sutter Mill, në vitin 1848 në Kaliforni, popullsia u rrit në mënyrë drastike nga 800 në 20 mijë banorë. Zbulimi nxiti një prej migrimeve në masë më të mëdhenj që ka njohur historia e Amerikës. Revista Smithsonian shkruan: “Rritja e shpejtë

Gra me bukuri dhe pa komplekse, gra që admirohen nga të dashurit e tyre dhe që gjithashtu japin një siguri instinktive në një marrëdhënie të mundshme të ardhshme. Njohuria e zodiakut mund të na japë çelësat për të ditur se cilat janë shenjat e grave që të gjithë meshkujt do

Katedralja “Notre Dame de Paris” u shkrumbua pothuajse e gjitha, pas zjarrit të fuqishëm që shpërtheu një ditë më parë. Nga katedralja 850-vjeçare, nuk ka mbetur pothuajse asgjë. Megjithëse disa nga veprat që ndodheshin brenda saj u shpëtuan nga zjarri gllabërues, mijëra vepra të tjera u shkrumbuan. Me lot dhe

Nga Jacopo Zanchini Sllavoj Zhizhek, është gjithmonë befasues. Mund të mos biem dakord shpesh me filozofin marksist slloven, që konsiderohet nga shumë njerëz një mendimtar heterodoks radikal. Por duke lexuar librin e tij të fundit, “Si një hajdut në mes të ditës”, dhe intervistuar në Festivalin e Librit në Romën,