12/04/2019

Miqtë që janë shumë egocentrikë dhe negativë mund të na bëjnë shumë dëm për shëndetin tonë mendor: Me qëndrimin e tyre ata rrezikojnë të na vjedhin lumturinë dhe është më mirë të ndahemi prej tyre. Edhe pse ndonjëherë mund të jetë po aq e dhimbshme sa kur ndahemi me partnerin.

Nga Gina Dimuro Rreth orës 14:30 të pasdites së 16 gushtit 1977, aktorja Xhinger Alden ishte duke u endur përrreth Graceland, në kërkim të askënd tjetri, veç të fejuarin e saj me famë botërore, Elvis Presli. Mbreti i ‘rock & roll’, po përgatitej për turneun e tij të fundit, por

Ka ditë kur nuk gjejmë paqe me veten, dhe duhet vetëm një gjë e vogël që ne të shpërthejmë. Pornëse kjo gjendje bëhet kronike, dhe shkaqet mbeten të padukshme, kjo do të thotë që “burimet” tona të kënaqësisë po thahen… Një foshnje qan me të madhe: ndoshta ka uri, ndoshta

Sigurisht, çdo grua është unike. Por gratë e lindura nën këto tre shenja të Zodiakut janë tërësisht të ndryshme. Këto gra janë me fat, por në të njëjtën kohë mund të kenë një fat të vështirë. 1. UJORI Ka lindur për të kënaqur ëndrrat e saj, por edhe ato të

Dashi Me Mërkurin tek Peshqit, thellohuni në gjërat që ju përshtaten dhe ju interesojnë më shumë, dhe do të rrisni kompetencat tuaja profesionale. Mërkuri bashkëpunëtor do t’ju ndihmojë të zgjeroni horizontin dhe të pasuroni lidhjet me të tjerët. Demi Marsi në shenjën tuaj ju dhuron energji për t’ju përkushtuar angazhimeve

Sipas astrologëve, femrat e suksesshme, i përkasin dy shenjave të Horoskopit që vijojnë si më poshtë: Ujori- Ka lindur për të kënaqur ëndrrat e veta dhe të të tjerëve. Gruaja ujor i frymëzon njerëzit që ka rreth vetes për të bërë të mundur edhe të pamundurën. Fluturon shumë lart, duke