11/04/2019

Ka ditë kur nuk gjejmë paqe me veten, dhe duhet vetëm një gjë e vogël që ne të shpërthejmë. Por nëse kjo gjendje bëhet kronike, dhe shkaqet mbeten të padukshme, kjo do të thotë që “burimet” tona të kënaqësisë po thahen… Një foshnje qan me të madhe:ndoshta ka uri, ndoshta

Shenja e zodiakut e Binjakëve është frymëzuar nga legjenda e dashurisë së pafund mes dy vëllezërve Pollux dhe Castor, e cila përfundoi tragjikisht me vdekjen e të dytit. Për të ngushëlluar vëllanë e tij Zeusi i ofroi të jetonte me perënditë në Malin Olimp, por Pollux refuzoi. Për ta bërë

Ky është horoskopi për ditën e premte, 12 prill 2019 Dashi Mundohuni që të ngadalësoni pak ritmin, pasi jeni të përfshirë në shumë gjëra që ju shkaktojnë lodhje dhe ngarkesë fizike. Ka ardhur koha për t’iu përkushtuar dashurisë, pasi është gati për të nisur një fazë shumë pozitive, mjafton që

Nga Antonella Deponte Dy ide janë të pranishme në mendimin kolektiv për të moshuarit: Nga njëra anë, mospërfillja e veçantisë së fenomeneve që shoqërojnë plakjen, imobilizimin e zhvillimit në një përjetësim të të rriturve të rinj; nga ana tjetër është personi i moshuar si një qenie krejtësisht “tjetër”, pothuajse e

Dashuri “të pjekura”, kurajoze dhe për shumë aspekte, më të kompletuara por edhe komplekse se ato rreth të 30-tave ose 40-tave, sepse na befasojnë në një fazë të jetës kur ne e njohim plotësisht vetveten Të dashurohesh 50 vjeçar. Ndodh dhe kaq mjafton. Mund të pyesim veten se cila është